2021-06-25 07:44:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Szép napra számíthatsz: ma minden a vágyaid szerint alakulhat

Napi horoszkóp június 25-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint jó időszak elé nézel: sok mindent, amit az utóbbi időben elrontottál, ma lesz esélyed jóvátenni. Vagy legalábbis elindulhatsz egy úton, hogy tisztába tedd a dolgokat. Az élet jó lehetőségeket kínál, vedd észre!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Amitől legjobban féltél, attól egyelőre nem kell tartanod. Van azonban még így is valami, vagy valaki, ami, vagy aki ellen küzdelemre kényszerít a sors. A veszély nem jelentős, de nem árt már jó előre kivédened.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Itt az idő, hogy ma megvalósítsd egy régóta dédelgetett tervedet. Az idő gyorsan halad, nem szabad tovább halogatnod. Ma a helyzet is úgy alakul, hogy minden a kezedre játsszon. Ha utánamész, a boldogság nem marad el.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szerelmi életedben végre megtörténik a nagy áttörés. Akire régen ácsingóztál, ma pozitív jelzésekkel viszonozza érzéseidet. Azért még ne rohanj ajtóstul a házba. A szerelemben a legszebb az udvarlás, csábítás időszaka. Élvezd ki!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha van párod, most bizony összevesztek. Ez nem baj, amíg a kölcsönös szeretet fűt amúgy titeket. A vita, a súrlódás megérlelhet valamit, és jó alkalmat szolgálhat a forró kibékülésre is. Ez jobb, mint a megfagyott viszony.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Lelki felfrissülésre van szükséged. Az utóbbi időben túlságosan bezárkóztál, valahogy egyhangúvá váltak a napjaid. Egy kis kikapcsolódásra szervezz magadnak alkalmat.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma fontos döntéseket kell hoznod, ami másoknak bizony nem könnyű. Ami másnak nehéz, az azonban neked szokatlanul egyszerű lehet. Talán azért is, mert te eleve mindig kész vagy a kompromisszumokra, kevésbé törődsz a saját érdekeiddel.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma megúszhatsz egy összeveszést, ha nem vagy szégyenlős, és feltárod a lelked a kedvesednek is. Akár téged, akár őt bántja egy múltbeli tette, mindenképpen jó, ha felfeded magad előtte. Az őszinteség az út a megbocsájtáshoz.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Úgy érzed, valami végre megoldódott, valami gond, mint egy kő leesett a szívedről. A helyzetedet ugyan ez még egyelőre csak megnehezíti, viszont lehetőséget is ad az újrakezdésre. A tapasztalat szükséges volt, ne bánj semmit!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Szép napra számíthatsz: ma minden a vágyaid szerint alakulhat. Még olyasmi is megtörténhet, amire nem voltál felkészülve. A jó néha éppen onnan jön, ahonnan egyáltalán nem is várnánk. Esetleg pont egy terhesnek tartott személytől.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Úgy érzed, valaki viszályt akar szítani a hátad mögött. Talán titkokat súgnak meg a párodról. Te azonban – mivel a saját hibáiddal is tisztában vagy - sokkal megbocsátóbb vagy annál, hogysem ez megingatná a bizalmadat.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Össze vagy zavarodva, nehezedre esik a döntés. Pedig előbb-utóbb eljön az idő, hogy pontot tegyél egy ügy végére. Ha nem is a szokásos módon történik meg a lezárás, valahogy meg kell lépned. Ha másként nem megy, kérj segítséget!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: